هرروز با بهترین مطالب

آموزشگاه کامپیوتر

آموزشگاه طراحی سایت

باغ عروسی 

تشریفات عروسی

راهنمای خرید هاست و دامنه 

 

چرا سوسیس و کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر میرسند در حالی که گوشت بعد از مدتی تیره رنگ میشه ؟ 

▫️پاسخ سدیم نیتریت است. یک افزودنی مجاز که بطور گسترده در صنعت گوشت استفاده می شه. علامت اختصاری این نمک صنعتی در اروپا E250 است

▫️سدیم نیتریت در مجاورت گوشت نیتروزامین ایجاد می کنه که باعث تخریب دی.ان.آ میشه و این یعنی آغاز پروسه ای که می تونه به جهش سلولی و در نتیجه سرطانی شدن سلول منجر بشه

+ از سرطان هایی که رابطه شون با سدیم نیتریت قطعی است سرطان روده است که سومین سرطان کشنده در فرانسه است

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۹/۱۹
سارا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی