سه شنبه, ۶ فروردين ۱۴۰۴، ۱۲:۴۶ ب.ظ
سم خاموش در مغزها و خشکبار مانده
مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که در شرایط نامناسب نگهداری، روی مغزها و دانههای روغنی رشد میکند.
▫️این سم میتواند منجر به مشکلات کبدی، مسمومیت و در موارد شدید، افزایش خطر سرطان کبد شود.وجود لکههای کپکزده، بوی نامطبوع، مزه تلخ و چروکیدگی از نشانههای ظاهری آلودگی به آفلاتوکسین است.
▫️با این حال، تشخیص قطعی این سم تنها از طریق آزمایشهای تخصصی در آزمایشگاههای مواد غذایی ممکن است.بررسیهای انجامشده نشان داده است که در برخی نمونههای آجیلهای فلهای و نگهداریشده در شرایط نامناسب، میزان آفلاتوکسین بالاتر از حد مجاز بوده است.
دوست داری یه خونه با امکانات اروپایی داشته باشی؟ پیشنهاد میکنم روی خانه هوشمند کلیک کنی
۰۴/۰۱/۰۶